Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Παράλληλοι δρόμοι....δεν έχει ποτέ σταυροδρόμι;

  Και ναι, ειναι επισημο, ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ!!!  Αντε, γιατι ειχαν αργησει να με πιασουν οι μελαγχολιες μου κ ανησυχουσα.


     Λατρευω τη βροχη...ειδικα τη μυρωσια που αφηνει μετα...ειναι σαν να μας επιδεικνυει πραγματα που δεν τους δινουμε σημασια γενικα, οπως το χωμα! Σε αυτο λοιπον το μελαγχολικο μου mood, σκεφτηκα το blog μου, που το ειχα αμελησει...


    Αργησα να γραψω επομενο κομματι, το ξερω, αλλα ειχα πεσει σε αδιεξοδο. Δεν ηξερα τι να πρωτο αναλυσω, αλλα μετά απο ενα καφε και μια ιδεα φιλης που αγαπω πολυ, αποφασισα να αναλυσω λιγακι το θεμα παραλληλες σχεσεις, οποτε ας ξεκινησουμε....


    Το θέμα με τις παράλληλες σχέσεις είναι η πολυπλοκότητα και ο ιστός απο αμετρητα ψέμματα που  αναγκαστικά τις περιβάλλουν. Για να αρχίσουμε λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κάποιους διαχωρισμούς. Έτσι λοιπόν έχουμε:

Α. Αυτή/Αυτός που διατηρεί δύο σχέσεις:

    Καταρχάς, αυτό που μου βγάζει εμένα είναι χαμηλή αυτοπεποιθηση...σκεφτήτε το καλύτερα: γιατί να έχεις δύο ανθρώπους στη ζωή σου που να σε κάνουν να νιώθεις ξέχωριστός; Προσωπικά, αυτή είναι όλη η ουσία μιας σχέσης. Ένα άτομο που να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, να είναι εκεί για σένα σε κάθε στιγμή της ζωής σου και της καθημερινότητας. Μην με παρεξηγήσετε, δεν λέω οτι τους κατηγορώ. Απλά πάντα, μα πάντα, πληγώνονται και οι τρείς.

    Η καλύτερη απάντηση που έχω λάβει στην ερώτηση: "Γιατί να έχεις δύο;" ήταν "Γιατί και οι δύο μαζί είναι ο τέλειος σύντροφος!!! Ο ένας είναι τρυφερός και νοιάζεται, και ο άλλος με πηγαίνει στα καλύτερα μέρη και είναι τέλειος στο κρεβάτι!!!" Ας αναλύσουμε λίγο αυτή τη φράση.....ουσιαστικα ακούγεται λίγο εγωιστικό να θέλεις να έχεις "Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο". Με λίγα λόγια, μάλλον με λίγες πράξεις, μειώνεις και τους δύο, γιατί δεν είσαι ολοκληρωτικά με κανέναν στην πραγματικότητα, και μειώνεις και τον εαυτό σου, καθώς στην ουσία δεν είσαι ευχαριστημένη/νος με κανέναν απο τους δύο, ετσι "βολευεσαι".

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

    Δεν είναι σωστο να στερείς απο κανέναν την ευκαιρία να βρει τον ανθρωπό του, το άλλο του μισό...και ειδικότερα τον εαυτό σου. Έχοντας παράλληλες σχέσεις, χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον άνθρωπο απέναντι σου, να μοιραστείς στιγμές για να καταλάβεις ποιος είναι αλλά και αν είναι για σένα....αντί αυτού, παίρνεις κομμάτια απο τον καθέναν, τους χρησιμοποιείς ουσιαστικά για να περάσεις καλά.

    Θα αναλυσω τους υπολοιπους συνδιασμους σε επομενο κομματι. Εαν θελετε να ρωτησετε κατι η να προσθεσετε, μπορειτε να αφησετε μηνυμα. Εαν προτιματε την ανωνυμια, τοτε δοκιμαστε το ask.fm/eroulini. :)

Ως την επόμενη φορά...

Σερη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου