Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Για έναν απλό καφέ

    Έιμαι με τρείς ώρες ύπνο, κουρασμένη όσο δεν πέρνει και έιπα να πιώ τον καφέ μου στο αγαπημένο μου cafe.....και με τις πρώτες δυο γουλιές βλέπω το σύνηθες φαινόμενο.

    Δεν αντιλέγω ότι ο μπάρμαν δεν είναι ωραίο παιδί, είναι και μάλιστα δεν έχει την ψεύτικη μοντέλικη ομορφιά που μας έχεις πνίξει τόσο καιρό. Οχι, έχει την παλιά καλή, που έχει εκλείψει τώρα, αυτή που σε μαγνητίζει, αυτή που σε κάνει να φαντάζεται πράγματα, όχι πόσο ωραία θα βγάζεται φωτό μαζί, αλλά πόσο ωραία θα είστε στο ντούζ μαζί την επόμενη μέρα (!!!!). Αντί λοιπόν να βλέπουν αυτόν πρώτο, κολλάνε στο αγοράκι της γωνίας, που είναι μοντελάκι από όπου κι αν το πιάσεις ( μαλλιά, επιδερμιδα, ξυρισμα, ρούχα, παπούτσια, κινητό κλπ), το οποίο μόλις καταλάβει την προσοχή, ορθώνει "τοίχο" και σηκώνει μύτη!!!!

    Η σκηνή λοιπόν είναι η εξής: μπαίνει η κοπέλα/κοπέλες μέσα στο μαγαζί. Κεντράρουν στον μοντέλο, αυτός ανεβάζει τουπέ, και όταν ξενερώνει/ξενερώνουν και συνεχίζουν το πρωταρχικό σχέδιο, δηλαδή να πάρουν έναν καφέ, έρχεται η έκπληξη. Διότι τον μπάρμαν δεν το είχαν προσέξει. Ετσι λοιπόν υπάρχουν 4-5 δευτερόλεπτα στα οποία το αγόρι περιμένει υπομονετικά την παραγγελία, με χαμόγελο, και η κοπέλα/κοπέλες κάνουν διάλεξη μέσα στο κεφάλι του : " Κοιτά τι υπάρχει και εγώ κοιτάζω αλλού τόση ώρα" και διάφορα αλλά τα οποία καταλήγουν να είναι βρισιές καθώς σκέφτονται αν είναι ελεύθερος, και αν όχι, πόσο τυχερή είναι η δικιά του.....κτλ!!!! Το τελικό αποτέλεσμα είναι να φύγουν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, χωρίς να ρίξουν ούτε μισό βλέμμα στο "μοντελάκι"!!!

    Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε  με πολύ κόσμο, μην κοιτάξεται να βρείτε αυτό που είναι σε κοινή θέα, αλλά εκείνο που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά..... Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο!!!


Ως την επόμενη φορά...

Σερη!

    
   

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Latin βραδιες

Επειδη η εμπειρία ήταν...ξεχωριστή, θα τη μοιραστώ.

   Μετά απο πιέσεις και βασανιστικά τηλεφωνήματα....απο την μεριά μου, δέχτηκε και η κολλητή και μια φίλη μου να πάμε σε latin βραδυά. Παρεπιπτόντως, ήταν της φίλης μου η σχολή χορού που τη διοργάνωνε, καθώς μετά απο έναν χωρισμό, αποφάσισε να κάνει μαθήματά. Εγώ γενικά είμαι 'Οπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη', γι'αυτό και ήθελα να πάω!!! Ετσι λοιπόν, βρεθήκαμε να πίνουμε ποτάκι αναμεσα σε λάτιν χορευτές και δασκάλους και καμία απο μας δεν ήξερε που να πρωτοκοιτάξει! 

    Οι παρατηρήσεις της βραδιάς είναι οι εξής: 

1. Οι λάτιν χορευετές είναι σέξυ:

   Οσο και να θέλετε να το αρνηθήτε, όσο και να λέτε "όχι, εγώ? Ποτέ!!". ψεύδεστε και το ξέρετε!!! Οταν βλέπεις άντρα να κουναει γοφό με τέτοιο τρόπο κ να σε χορεύει έτσι...όποια μπορεί να αντέξει δεν έχεις δεί ακόμα τον σωστό. Προσωπική άποψη: αν το "κουνάει" 10% όπως το κουνάει στην πίστα, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Απλά γύρνα έξω με ένα τεράστιο χαμόγελο να σκάνε οι υπόλοιπες...χαχαχα

2. Η αυτοπεποίθηση είναι τρομερό ατου:

   Το έχω δεί σε διάφορες περιστάσεις, το είδα κ το επιβεβαίωσα και χθες. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση , μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα....και κάτι παραπάνω!!!


   Περιμένω σχόλια και τις δικες εμπειρίες, καθώς και θέματα για επόμενες αναρτήσεις.


Ως την επόμενη φορά...


Σέρη!

....και καλη αρχη...

Ας γνωριστουμε λιγο...

      Είμαι η Σέρη (σύμπτηξη του ονόματός του και ενα ψευδώνυμο που μου άρεσε παντα), και ασχολούμε με τα οικονομικά. Στον ελεύθερο μου χρόνο, ασχολούμαι με οτι μου καρφωθεί, καθότι Τοξότης, οπότε το γραφείο μου είναι παντα γεμάτο με μια πληθώρα αντικειμένων, τα οποία είτε θα εχουν την τύχη να μετακομίσουν σε φιλικό σπίτι (μετά την όποια μεταμόρφωση), είτε θα καταλήξουν 'άκλαυτα' στον κάδο!!!

     Κατα κύριο λόγο όμως, την ζωή μου απαρτίζουν και απασχολούν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Είμαι κοινωνικό άτομο και απο πάντα είχα μια εξαιρετική θέση παρατηρητή. Αυτό ίσως είναι και το χαρακτηριστικό που με έκανε να μπορώ να έχω μια σφαιρική άποψη και να βοηθώ όποτε μπορούσα, όχι μόνο φίλες αλλά και φίλους!!!

      Στο blog αυτό λοιπόν, θα σας παρουσιάσω τα δικά μου συμπεράσματα και τις δικές μου παρατηρήσεις, για σχέσεις, φλερτ και γενικές χαρακτηριστικά συμπεριφορας προς το άλλο φυλο....so feel free να αφήσεται ενα σχόλιο ή ακομα και ερώτηση, οπώς επίσης και θέμα για επόμενη αναρτηση.


Ως την επόμενη φορα....


Σέρη!